Tuesday, 22 September 2015

:: fefeling komposer ::

aiyakkkk!!!!!

tetbe kene panggil short meeting dengan boss. da la aku x baca whatsapp..
ye la kan.. pekerja berdedikasi mark paper exam mana endah dah bunyi whatsapp tu masuk (sebab banyak sgt group borak2 yang aku x mute, so aku biasenye akan mutekan telinga aku je dr bunyi whatsapp masuk ble time keje tengah banyak.)
dalam meeting, boss aku rupenye nk suruh semua lecturer reka sebuah lagu nasyid.
dan paling best sekali due die ari selasa depan. WHATTTT!!! selasa?? aku nk balik cuti raya haji woi.....
hurm...
so lepas meeting, dengan semangat amik kertas n pensel reka lirik lagu.
berbekalkan kitab kok ping puisi tepi jalan, berbekalkan juga ayat2 romantis ketuhanan + motivasi hlovate, akan aku gabungkan semua tu jadi lagu nasyid aku... kahkah. seb bek aku ade semua kitab-kitab tu.
so resultnya, tgu la selasa nanti. hahahaha....